Noticias

 
 
Tracks Ibiza Sponsor de la Vuelta a Menorca de BTT
fatima
/ Categorias: Tracks

Tracks Ibiza Sponsor de la Vuelta a Menorca de BTT

12-13-14 de octubre

A que esperais a inscribiros. El año pasado estuvimos allí. Sortearemos Forfait para venir a la #TracksIbiza y #TracksFormentera.

Para nosotros es un placer colaborar con ellos y que esta vuelta. Buen ambiente, recorridos divertidos, calas espectaculares, buenos avituallamientos,....

Benvinguts bikers! Arriba la 13a edició de la Volta Menorca BTT!

Un any més des de la Junta organitzadora estem ultimant tots els preparatius per a la 13a Volta Menorca BTT. Carregats d’il·lusió hem preparat unes rutes molt intenses que faran les delícies de qualsevol amant de la Bicicleta Tot Terreny.

Així els dies 12, 13 i 14 d’octubre de 2018, pel pont del Pilar, torna aquesta cita amb l’esport, el paisatge de Menorca, la bicicleta i el bon ambient que caracteritza aquesta Volta que, com sabeu, no és competitiva, però que requereix un bon nivell de preparació.

Les inscripcions estaran disponibles a la nostra web a partir de dia 8 de juny. Així que esteu ben atents, perquè el primer mes hi haurà descompte

Com a novetat, aquest any el mallot tornarà a estar inclós amb la inscripció gràcies al acord arribat amb Gobik.

Recordeu que només obrim les inscripcions fins a 500 participants, així que no badeu que encara us ho perdreu!

Després de tantes edicions no faria falta explicar-ho però, com sempre hi ha nous bikers, comentar-vos que la VMBTT té molt clar el seu compromís amb l’entorn. Hem de demostrar una vegada més, que el nostre pas pels camins i paratges menorquins no suposen cap problema ni deixarem cap petjada ni residu fora de lloc.

Us convidam una vegada més a gaudir de Menorca i la BTT, de viure junts una experiència increïble i plena d’anècdotes, esforç i bon rollo. En definitiva, de fer una festa d’aquest esport que tant estimam.

Ara ja podem dir, idò, que comença el compte enrere per la 13a Volta Menorca BTT i us esperam l’Octubre a Menorca!!!
Artículo anterior Tracks Ibiza - Tracks Formentera
Siguiente artículo Semana Internacional en Tracks Ibiza

x

Otros Tracks

 
 
tracks astures
costa brava
tracks diable
fuerteventura
la tramun
eutiches
mallorca
tracks maresme
tracks de morella
pallars
volcans